Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Luo ammattimainen ansioluettelo helposti

CV-mallit: Valitse täydellinen ansioluettelo

Tutustu Cvpohjat.fi:n kokoelmaan erilaisista CV-malleista, kuten premium, yksinkertainen, moderni, klassikko, tyylitelty ja ilmainen. Löydä itsellesi sopivin malli ja tee vaikutus työnantajiin.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

parhaat cv pohjat netissä

Eri tyyppiset CV-mallit: löydä täydellinen malli itsellesi

Tervetuloa tutustumaan erilaisiin CV-pohjiin, jotka olemme koonneet sinulle Cvpohjat.fi -sivustolle! Olemme luoneet laajan valikoiman erilaisia ja ammattimaisia CV-malleja, joiden avulla voit tehdä vaikutuksen työnantajiin ja erottua muiden hakijoiden joukosta. Tässä artikkelissa esittelemme kuusi suosittua CV-mallia, jotka sopivat erilaisiin työnhakutilanteisiin ja makuun:

 1. Premium: Tämä malli on suunniteltu niille, jotka haluavat panostaa hieman enemmän CV:nsä ulkoasuun ja esittelyyn. Premium-malli sisältää tyylikkään ulkoasun, joka erottuu joukosta ja viestii ammattitaitoasi ja osaamistasi.

 2. Yksinkertainen: Jos kaipaat selkeää ja helppolukuista CV:tä, yksinkertainen pohja on sinulle täydellinen vaihtoehto. Tämä malli keskittyy olennaiseen ja tekee vaikutuksen yksinkertaisuudellaan.

 3. Moderni: Moderni CV-malli sopii erityisesti niille, jotka haluavat tuoda esiin nykyaikaisen ja dynaamisen imagon. Tämä malli yhdistää tyylikkään ulkoasun ja raikkaan ilmeen, joka auttaa sinua erottumaan työmarkkinoilla.

 4. Klassikko: Klassinen CV-malli on ajaton valinta, joka sopii monenlaisiin työnhakutilanteisiin. Tämä malli keskittyy selkeään esittelyyn ja perinteiseen ulkoasuun, joka ei koskaan mene pois muodista.

 5. Tyylitelty: Tyylitelty CV-malli on näyttävä vaihtoehto, joka sopii erityisesti luoville aloille tai niille, jotka haluavat tuoda esiin persoonallisuuttaan. Tämä malli yhdistää rohkeita värejä ja omaperäisiä elementtejä, jotka tekevät CV:stäsi mieleenpainuvan.

 6. Ilmainen: Ilmainen CV-malli on loistava vaihtoehto, jos haluat luoda ammattimaisen näköisen ansioluettelon nopeasti ja vaivattomasti. Tämä malli tarjoaa perusominaisuudet, jotka auttavat sinua rakentamaan selkeän ja ytimekkään CV:n.

Toivottavasti nämä kuusi erilaista CV-mallia auttavat sinua löytämään täydellisen mallin, joka heijastaa persoonaasi ja auttaa sinua saavuttamaan unelmatyöpaikkasi. Muista, että voit muokata näitä malleja omien tarpeidesi mukaan ja lisätä niihin omat tietosi, kuten koulutus, työkokemus, kielitaidot ja IT-taidot. Onnea työnhakuun!

Premium CV-malli

Premium CV-malli

Kohderyhmä: Tavoitteelliset ammattilaiset, jotka haluavat erottautua työmarkkinoilla.

Esittely: Premium CV-malli on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat tehdä vaikutuksen työnantajaan ensisilmäyksellä. Tämä tyylikäs ja ammattimainen pohja sisältää kaikki tarvittavat elementit tehokkaaseen ansioluetteloon, kuten profiilin, koulutuksen, työkokemuksen ja kielitaidon. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden lisätä suosittelijat ja harrastukset CV:hen. Premium CV-malli sopii erinomaisesti tavoitteellisille ammattilaisille, jotka haluavat erottua joukosta ja tehdä vaikutuksen työnantajiin.

Esimerkkejä työtehtävistä, joihin Premium CV-malli sopii

 1. Ylemmän johdon tehtävät: Premium CV-malli on hyvä valinta ylemmän johdon tehtäviin hakeville, sillä se korostaa ammattitaitoa, kokemusta ja saavutuksia, joita näissä tehtävissä arvostetaan. Esimerkkejä ylemmän johdon tehtävistä ovat toimitusjohtaja, talousjohtaja ja myyntijohtaja.

 2. Asiantuntijatehtävät: Eri alojen asiantuntijatehtävät vaativat usein laajaa tietämystä ja erikoisosaamista, joten Premium CV-malli auttaa tuomaan nämä vahvuudet esiin. Esimerkkejä asiantuntijatehtävistä ovat IT-konsultti, lakimies ja markkinointipäällikkö.

 3. Kreatiiviset alat: Kreatiivisilla aloilla on tärkeää erottua ja näyttää osaamistaan, joten tyylikäs Premium CV-malli sopii hyvin esimerkiksi graafisen suunnittelijan, sisällöntuottajan tai valokuvaajan työnhakuun.

 4. Projektipäällikön tehtävät: Projektipäälliköiltä odotetaan usein monipuolista osaamista ja kykyä hallita erilaisia resursseja. Premium CV-malli auttaa esittelemään näitä taitoja selkeästi ja ammattimaisesti.

 5. Kansainväliset tehtävät: Premium CV-malli sopii erityisen hyvin kansainvälisiin tehtäviin hakeville, sillä se korostaa kielitaitoa ja kansainvälistä kokemusta, joita monissa kansainvälisissä työpaikoissa arvostetaan. Esimerkkejä kansainvälisistä tehtävistä ovat vientipäällikkö, ulkomaan edustaja ja kansainvälisen organisaation asiantuntija.

Yksinkertainen CV-malli

Yksinkertainen CV-malli

Kohderyhmä: Aloittelijat ja niille, jotka haluavat keskittyä olennaiseen.

Esittely: Yksinkertainen CV-malli on luotu sinulle, joka arvostat selkeyttä ja ytimekästä esitystapaa. Tämä minimalistinen pohja keskittyy olennaiseen, kuten työkokemukseen, koulutukseen ja kielitaitoon, jättäen ylimääräiset elementit pois. Yksinkertainen CV-malli sopii erityisesti aloittelijoille, opiskelijoille tai niille, jotka haluavat tehdä nopean ja helpon päivityksen ansioluetteloon.

Esimerkkejä työtehtävistä, joihin yksinkertainen CV-malli sopii:

 1. Myyjä: Yksinkertainen CV-malli sopii erinomaisesti myyjän tehtäviin, sillä työnantaja arvostaa usein selkeää ja ytimekästä esitystapaa. Voit keskittyä esittelemään työkokemuksesi myyntityössä sekä asiakaspalvelussa.

 2. Toimistotyöntekijä: Toimistotyössä työnantajat arvostavat usein järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä. Yksinkertainen CV-malli sopii tähän tarkoitukseen, sillä se korostaa olennaisia tietoja, kuten koulutustasi ja IT-taitojasi.

 3. Kesätyö: Yksinkertainen CV-malli on oivallinen valinta kesätyönhakuun, sillä monille nuorille ja opiskelijoille ei vielä ole kertynyt laajaa työkokemusta tai erikoistaitoja. Tässä tapauksessa on tärkeää keskittyä esittelemään omaa motivaatiota ja työelämätaitoja.

 4. Asiakaspalvelija: Asiakaspalvelutehtävissä työnantajat arvostavat hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Yksinkertainen CV-malli auttaa sinua korostamaan tärkeitä taitojasi, kuten kielitaitoa ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

Muista, että yksinkertainen CV-malli voi sopia moniin eri työtehtäviin riippuen siitä, miten räätälöit sen sisältöä omien taitojesi, työkokemuksesi ja toiveidesi mukaan. Tärkeintä on keskittyä olennaiseen ja esittää tietosi selkeästi ja ytimekkäästi.

Moderni CV-malli

Moderni CV-malli

Kohderyhmä: Urapolullaan etenevät ja luovat ammattilaiset.

Esittely: Moderni CV-malli yhdistää tyylikkään ulkoasun ja käytännöllisen sisällön. Tällä pohjalla loihdit dynaamisen ja persoonallisen ansioluettelon, joka kuvastaa osaamistasi ja vahvuuksiasi. Moderni CV-malli sopii erityisesti uraputkessa eteneville ammattilaisille ja luoville aloille, kuten markkinointiin, viestintään tai graafiseen suunnitteluun. Pohja sisältää monipuoliset osiot, kuten profiilin, työkokemuksen, koulutuksen, kielitaidon, IT-taidot ja harrastukset.

Esimerkkejä työtehtävistä, joihin moderni CV-malli sopii:

Tämän modernin CV-mallin avulla voit hakea monenlaisia työtehtäviä, jotka vaativat luovuutta, dynaamisuutta ja nykyaikaisia taitoja. Esimerkkejä sopivista työpaikoista ovat:

 1. Markkinointi- ja viestintätehtävät: Erikoistuneet markkinointiroolit, kuten digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, sisältömarkkinoija, sosiaalisen median manageri tai PR-konsultti.

 2. Graafisen suunnittelun ja luovan alan tehtävät: Graafinen suunnittelija, web-suunnittelija, UI/UX-suunnittelija, animaattori tai valokuvaaja.

 3. IT- ja teknologia-alan tehtävät: Ohjelmistokehittäjä, tietoturva-asiantuntija, data-analyytikko, projektipäällikkö tai IT-konsultti.

 4. Myynti- ja asiakaspalvelutehtävät: Myyntipäällikkö, asiakaspalvelupäällikkö, account manager tai key account manager, jotka työskentelevät luovilla tai teknologia-alan yrityksissä.

 5. Johto- ja esimiestehtävät: Projektipäällikkö, tuotepäällikkö, tiiminvetäjä tai linjajohtaja, jotka toimivat innovatiivisilla ja luovilla aloilla.

Moderni CV-malli auttaa sinua erottumaan kilpailijoista ja tuomaan esiin persoonallisuuttasi sekä ammatillista osaamistasi. Tämä pohja sopii erityisesti hakijoille, jotka haluavat korostaa urakehitystään, luovuuttaan ja kykyään sopeutua nopeasti muuttuviin työympäristöihin.

Klassikko CV-malli

Klassikko CV-malli

Kohderyhmä: Konservatiivisemmat alat ja perinteiset työnhakijat.

Esittely: Klassikko CV-malli on ajaton valinta perinteisiä arvoja kunnioittaville työnhakijoille. Tämä selkeä ja asiallinen pohja sopii erityisesti konservatiivisemmille aloille, kuten taloushallintoon, juridiikkaan tai hallintotehtäviin. Klassikko CV-malli sisältää tärkeimmät osiot, kuten työkokemuksen, koulutuksen, kielitaidon ja suosittelijat. Voit myös lisätä profiilin ja harrastukset halutessasi.

Esimerkkejä työtehtävistä klassikko CV-mallille:

Klassikko CV-mallilla kannattaa hakea esimerkiksi seuraavanlaisia työtehtäviä:

 1. Kirjanpitäjä: Klassikko CV-malli antaa selkeän ja asiallisen vaikutelman, joka sopii hyvin taloushallinnon ammattilaiselle, kuten kirjanpitäjälle.

 2. Lakimies: Juridiikan alalla arvostetaan perinteisiä arvoja ja selkeyttä, joten Klassikko CV-malli on hyvä valinta lakimiehen työpaikkaa hakiessa.

 3. Toimistopäällikkö: Hallintotehtävissä työskentelevän on oltava järjestelmällinen ja organisointikykyinen, mikä välittyy hyvin Klassikko CV-mallin kautta.

 4. Projektipäällikkö: Klassikko CV-malli sopii myös projektipäällikön tehtäviin, sillä se kertoo hakijan kyvystä hallita monimutkaisia kokonaisuuksia ja organisoida asioita selkeästi.

 5. Pankkivirkailija: Pankkialalla arvostetaan luotettavuutta ja ammattimaisuutta, joten Klassikko CV-malli on hyvä valinta pankkivirkailijan tehtäviin.

 6. Opettaja: Opettajan työssä korostuu kyky välittää tietoa selkeästi ja ymmärrettävästi, ja Klassikko CV-malli heijastaa näitä taitoja.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä työtehtävistä, joihin Klassikko CV-mallia voi hyödyntää. Tämä pohja sopii moneen eri tilanteeseen ja ammattiin, joissa arvostetaan selkeyttä, asiallisuutta ja perinteisiä arvoja.

Tyylitelty CV-malli

Tyylitelty CV-malli

Kohderyhmä: Luovat ja visuaaliset ammattilaiset.

Esittely: Tyylitelty CV-malli on suunnattu sinulle, joka haluat tuoda persoonallisuuttasi ja luovuuttasi esiin ansioluettelossasi. Tämä visuaalisesti näyttävä pohja sopii erinomaisesti esimerkiksi graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille tai muille visuaalisen alan ammattilaisille. Tyylitelty CV-malli sisältää kaikki tarvittavat osiot, kuten työkokemuksen, koulutuksen, kielitaidon, IT-taidot ja harrastukset. Voit myös lisätä kuvan itsestäsi ja profiilin tehostamaan vaikutelmaa.

Esimerkkejä työtehtävistä, joihin Tyylitelty CV-malli sopii:

 1. Graafinen suunnittelija: Etsitkö töitä graafisen suunnittelun parista, jossa voit hyödyntää luovuuttasi ja visuaalista silmääsi? Tyylitelty CV-malli auttaa sinua tuomaan esiin osaamisesi ja näyttämään työnantajalle, että olet oikea henkilö työhön.

 2. Valokuvaaja: Haluatko työllistyä valokuvaajana, jolla on silmää kauniille kuvakulmille ja tarinankerronnalle? Tällöin Tyylitelty CV-malli on erinomainen vaihtoehto sinulle, sillä se antaa tilaa esitellä visuaalista osaamistasi ja kertoa tarinaa omasta ammattitaidostasi.

 3. Sisällöntuottaja: Onko sinulla taito luoda kiinnostavaa sisältöä eri medioille, kuten verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan tai printtimateriaaleihin? Tyylitelty CV-malli auttaa sinua näyttämään työnantajalle, että osaat yhdistää luovuuden ja tehokkaan viestinnän taidot ammattitaitoisesti.

 4. Markkinointi- ja viestintäasiantuntija: Etsitkö töitä markkinoinnin ja viestinnän alalta, jossa voit hyödyntää luovia ideoita ja visuaalista osaamista? Tyylitelty CV-malli voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoista ja näyttämään työnantajalle, että sinulla on sekä visuaalista silmää että strategista ajattelua.

 5. Sisustussuunnittelija: Haluatko työskennellä sisustussuunnittelijana, joka luo viihtyisiä ja toimivia tiloja asiakkailleen? Tyylitelty CV-malli antaa sinulle mahdollisuuden esitellä omaa tyyliäsi ja luovia ratkaisuja, joiden avulla voit luoda inspiroivia ja käytännöllisiä sisustuksia.

 6. Freelancer: Oletko moniosaaja, joka tekee töitä useilla eri aloilla, kuten graafinen suunnittelu, valokuvaus, sisällöntuotanto tai markkinointi? Tyylitelty CV-malli auttaa sinua esittelemään monipuolista osaamistasi ja houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita, jotka arvostavat luovaa ja persoonallista otetta työssäsi.

Muista, että Tyylitelty CV-malli sopii erityisesti luoville ja visuaalisille aloille, mutta voit myös mukauttaa sitä omien tarpeidesi mukaan ja hakea muita työtehtäviä, jos koet sen sopivan omaan ammattitaitoosi ja persoonallisuuteesi.

Ilmainen CV-malli

Ilmainen CV malli

Kohderyhmä: Budjettitietoiset työnhakijat, jotka haluavat laadukkaan ansioluettelon.

Esittely: Ilmainen CV-malli on oivallinen valinta sinulle, joka haluat päivittää ansioluettelosi ilman suuria kustannuksia. Tämä helppokäyttöinen ja selkeä pohja sisältää tärkeimmät osiot, kuten työkokemuksen, koulutuksen ja kielitaidon. Voit myös lisätä profiilin, suosittelijat ja harrastukset halutessasi. Ilmainen CV-malli sopii budjettitietoisille työnhakijoille, jotka eivät halua tinkiä laadusta.

Esimerkkejä työtehtävistä, joihin ilmainen CV-malli sopii

Ilmainen CV-malli soveltuu monenlaisiin työtehtäviin ja aloille. Tässä muutamia esimerkkejä:

 1. Asiakaspalvelu: Voit hakea esimerkiksi myyjän, kassanhoitajan, asiakaspalvelijan tai puhelinmyyjän tehtäviin.

 2. Toimisto- ja hallintotehtävät: Ilmainen CV-malli sopii hyvin esimerkiksi sihteerin, assistentin, projektikoordinaattorin tai taloushallinnon tehtäviin.

 3. IT-ala: Voit käyttää pohjaa hakiessasi esimerkiksi ohjelmistokehittäjän, tietojärjestelmäasiantuntijan, IT-tukihenkilön tai verkkosivujen suunnittelijan tehtäviin. Muista lisätä IT-taidot ansioluetteloon.

 4. Myynnin ja markkinoinnin tehtävät: Ilmainen CV-malli sopii myös myyntiedustajan, markkinointiassistentin, sisällöntuottajan tai sosiaalisen median asiantuntijan tehtäviin.

 5. Opiskelijat ja vastavalmistuneet: Pohja soveltuu hyvin myös kesätöihin, harjoittelupaikkoihin ja ensimmäisiin työpaikkoihin liittyviin hakemuksiin.

 6. Ammattilaiset: Pohjaa voi käyttää myös kokeneempien ammattilaisten työnhaussa, esimerkiksi projektinjohtajan, asiantuntijan tai tiiminvetäjän tehtäviin.

Muista, että ilmainen CV-malli on vain lähtökohta – voit muokata sitä tarpeidesi mukaan ja korostaa omia vahvuuksiasi ja kokemustasi sopivaksi kulloiseenkin työpaikkaan.

Värien vaikutus CV-malleissa työnhakuun

Cv koneellamme voit vaihtaa cv mallien värejä
CV-pohjien värit voivat vaikuttaa ensivaikutelmaan, jonka työnantaja saa hakijasta. Värien käyttö voi auttaa erottumaan joukosta ja ilmaisemaan persoonallisuutta, mutta toisaalta liiallinen tai huonosti valittu värimaailma voi antaa väärän kuvan hakijasta. Tässä artikkelissa käsitellään, miten erilaiset värit CV-malleissa vaikuttavat työnhakuun.

Värien merkitys ja vaikutus

Värien merkitys ja vaikutus perustuvat usein kulttuurisiin ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin, mutta on olemassa joitakin yleisiä väriassosiaatioita, jotka kannattaa huomioida CV:ssä:

 • Sininen: Luotettavuus, ammattimaisuus ja rauhoittava vaikutus. Sininen on turvallinen ja perinteinen valinta, joka sopii monille aloille.
 • Vihreä: Luonto, rauha ja kasvu. Vihreä voi olla hyvä valinta, jos haet työpaikkaa ympäristöön liittyvältä alalta tai haluat korostaa kestävää ajattelua.
 • Keltainen: Ilo, optimistisuus ja energia. Keltainen voi olla piristävä valinta, mutta liiallinen keltainen voi olla häiritsevä tai levoton.
 • Punainen: Voima, intohimo ja rohkeus. Punainen voi olla voimakas ja huomiota herättävä valinta, mutta se voi myös olla liian aggressiivinen tai provosoiva joillekin työnantajille.
 • Oranssi: Luovuus, lämpö ja spontaanius. Oranssi voi olla hyvä valinta luovan alan työpaikkoihin, mutta se voi olla liian räikeä konservatiivisemmille aloille.
 • Violetti: Viisaus, mystiikka ja henkisyys. Violetti voi olla mielenkiintoinen ja erottuva valinta, mutta se voi myös olla liian eksoottinen tai epäkäytännöllinen joissakin tilanteissa.
 • Harmaa: Vakavuus, hillitty eleganssi ja neutraalius. Harmaa on ajaton ja turvallinen valinta, joka sopii useimmille aloille ja tilanteisiin.
 • Musta: Voima, ylellisyys ja selkeys. Musta voi olla tyylikäs ja voimakas valinta, mutta liiallinen musta voi tehdä CV:stä raskaan ja synkän.

Vinkkejä värien käyttöön CV:ssä

 1. Valitse ammattialalle sopivat värit: Mieti, millaisia väriassosiaatioita alalla arvostetaan ja valitse CV-mallisi värit sen mukaan. Esimerkiksi luovan alan työpaikkoihin voi sopia rohkeampi värimaailma, kun taas konservatiivisemmilla aloilla neutraalit värit voivat olla parempi valinta.

 2. Käytä värejä harkiten: Liiallinen värien käyttö voi tehdä CV:stä sekavan ja vaikealukuisen. Käytä värejä korostamaan tärkeitä tietoja, kuten otsikoita, avainsanoja tai eri osioita, mutta pidä itse teksti selkeänä ja helppolukuisena.

 3. Säilytä harmonia ja tasapaino: Valitse CV-malliisi enintään 2-3 väriä, jotka sopivat hyvin yhteen. Vältä liian räikeitä väriyhdistelmiä, jotka voivat häiritä lukijaa.

 4. Huomioi yrityksen värimaailma: Jos tiedät yrityksen, johon haet, käyttävän tiettyjä värejä brändissään, voit harkita niiden käyttöä CV:ssäsi. Tämä voi viestiä, että olet tutustunut yritykseen ja sopeudut hyvin sen kulttuuriin.

 5. Mieti tulostettavuutta: Jos CV:si tulee todennäköisesti tulostetuksi, varmista, että värit näyttävät hyvältä myös paperilla. Vältä liian vaaleita tai läpinäkyviä värejä, jotka eivät erotu tulosteessa.

Lopulta tärkeintä on, että CV on selkeä, helppolukuinen ja ammattimainen. Värien käyttö voi olla tehokas tapa erottua joukosta ja ilmaista persoonallisuutta, mutta muista, että sisältö on aina tärkeämpää kuin ulkoasu.

Tutustu Cvpohjat.fi-sivuston erilaisiin CV-pohjiin ja valitse itsellesi sopiva malli ja värimaailma, joka auttaa sinua menestymään työnhaussa.

Lopuksi

Tässä artikkelissa olemme esitelleet erilaisia CV-malleja, jotka ovat saatavilla Cvpohjat.fi-sivustolla. Nyt on sinun vuorosi kokeilla ja löytää itsellesi sopivin malli! CV-koneemme avulla voit valita minkä tahansa näistä malleista, luoda oman CV:si ja vaihtaa mallia tai värimaailmaa missä tahansa vaiheessa. Jokaisesta mallista löytyy viisi erilaista värimaailmaa, joten voit räätälöidä ansioluettelosi juuri sellaiseksi kuin haluat.

Klikkaa tästä ja aloita CV:si luominen nyt! Ei ole väliä, oletko vasta työelämään astumassa tai kokenut ammattilainen – meidän CV-koneemme auttaa sinua luomaan ammattimaisen ja erottuvan ansioluettelon, joka auttaa sinua saamaan unelmiesi työpaikan. Älä odota enää, vaan kokeile CV-konettamme ja anna työnhakusi kohota uusiin korkeuksiin!

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Tietosuojaseloste

Hinnasto