Käyttöehdot Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Käyttöehdot & tietosuojaseloste

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

parhaat cv pohjat netissä

Cvpohjat.fi käyttöehdot.

Nämä käyttöehdot on luotu 01.04.2021

Käyttäjäehdot

Cvpohjat.fi palvelun avulla käyttäjä voi luoda itselleen ansioluettelon syöttämillään tiedoillaan. Alapuolelta saat lisätietoja Cvpohjat.fi palvelun käyttäjäehdoista. Mikäli et hyväksy käyttöehtoja, niin älä käytä palvelua. Mikäli sinulla on jo tili ja et hyväksy käyttöehtoja, niin lähetäthän pyynnön tilisi poistamisesta osoitteeseen asiakaspalvelu@cvpohjat.fi.

Käyttäjä suojaa oman tilinsä määrittelemällään salasanalla ja on velvollinen käyttämään tätä salasanaa vain kirjautumiseen. Käyttäjällä ei ole myöskään lupaa väärinkäyttää palvelua, jos huomaamme merkkejä väärinkäytöksistä tai tahallisesta väärinkäytön yrityksestä, niin meillä on oikeus poistaa kyseisen käyttäjän käyttötili välittömästi.

Käyttäjälle ei ole omistusoikeutta palvelussa oleviin tietoihinsa.

Voimme myös poistaa käyttäjän sisältöä, jos se rikkoo palvelumme käyttöehtoja tai lakia.

Tietosuojaseloste:

Tämä on Cvpohjat.fi palvelun henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 01.04.2021. Viimeisin muutos 01.04.2021.

Rekisterinpitäjä

Inmalti Oy

Priki Johannan kuja 3 A 48

00540 Helsinki

Y-tunnus: 2853937-4

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Asikasrekisterivastaava / Inmalti Oy

Priki Johannan kuja 3 A 48 00540 Helsinki

Sähköposti: info@inmalti.fi

Rekisterin nimi

Cvpohjat.fi markkinointi rekisteri

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus.

Henkilötietoja käytetään markkinoinnin suunnitteluun, analysointiin, kohdentamiseen sekä itse markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

Pakollisia palveluun tallennettavia tietoja ovat sähköposti sekä salasana käyttäjän tunnistamista varten.

Kirjautuessasi Google tunnuksilla tallennetaan tunnus tunnistamistasi varten.

Vapaaehtoisia tietoja ovat kaikki ansioluetteloon tarvittavat tiedot. Näitä ovat muun muassa käyttäjän nimi, puhelinnumero, osoite, ikä, valokuva, työ- sekä opiskelukokemus ja käyttäjän syöttämät kieli- ja muut taidot.

Käyttäjä on itse vastuussa että nämä tiedot ovat ajantasaisia ja lainmukaisia. Cvpohjat.fi ei ole vastuussa mistään tiedoista, mitä käyttäjä on palveluun ladannut.

Muita tallennettavia tietoja ovat selailutiedot, IP-osoite ja näiden tietojen tallennusaika. Näytä tietoja käytetään palvelun parantamiseen ja paremmin kohdistamiseen käyttäjille.

Mikäli asiakas haluaa, niin hän voi pyytä henkilötietojensa poistamista rekisteristä. Myös rekisterinpitäjä voi poistaa henkilötiedot rekisteristä, mikäli ne ovat olleet kauan epäaktiivisina.

Säännönmukaiset tietolähteen

Rekisteriin tallennettava data saadaan käyttäjältä hänen täyttämistään ansioluetteloista.

Tietojen luovutukset

Lain edellyttäessä luovutamme tietoja viranomaisille.

Rekisterin suojaus

Rekisterin tietojen tallentamiseen käytettävät tietokannat ovat salasanoin, palomuurein sekä muilla teknisillä tavoilla suojattuja. Rekisterinpitäjä huolehtii, että ainoastaan rekisterinpitäjän työntekijöillä on pääsy rekisterin tietoihin.

Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu rekisteriin. Tämä tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjällä on myös oikeus tarvittaessa pyytää pyynnön lähettäjää todistamaan hänen henkilöllisyytensä.

Takuuvapausehdot

Cvpohjat.fi ei takaa että palvelu toimii virheettömästi.

Premium jäsenyyden ostaminen

Cvpohjat.fi tarjoaa kaikille käyttäjille mahdollisuuden käyttää palvelua veloituksetta, mutta saadakseen palvelun kaikki toiminnot käyttöönsä käyttäjän tulee maksaa nykyisen hinnaston mukaan. Kaikki veloitukset ovat kertaluontoisia, eikä käyttäjän luottokorttia veloiteta sopimusajan päättyessä. Cvpohjat.fi ei käsittele eikä tallenna käyttäjien korttitietoja vaan käyttää kolmannen osapuolen toimittajaa (Stripe) näiden käsittelyyn.

Sopimuksen kesto ja päättyminen

Nämä ehdot ovat voimassa niin kauan kuin käyttäjällä on tili Cvpohjat.fi palveluun. Cvpohjat.fi omistaa kuitenkin oikeuden poistaa käyttäjän tilin oman harkinnan mukaan.

Evästeet

Palvelumme käyttää evästeitä, joka on tunnistetiedosto, joka lähetetään sivustollamme vierailevan koneelle. Evästeiden avulla pyritään tekemään kävijän käyttäjä kokemuksesta parempi ja analysoimaan kävijöiden käyttäytymistä sivustollamme.

Mikäli kävijä ei tahdo käyttää evästeitä, niin hän voi muuttaa evästeasetuksia käyttämänsä selaimen asetuksista. Voit lukea lisää evästekäytännöstämme.

Copyright © Cvpohjat.fi 2021 | Inmalti Oy

Tietosuojaseloste