Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Tee työnhausta helppoa ja vaivatonta - opi kirjoittamaan fysioterapeutin työhakemus!

Miten kirjoittaa fysioterapeutin työhakemus

Oppaassa esitellään malliesimerkki fysioterapeutin työhakemuksesta ja selitetään, miten se on kirjoitettu. Hyödynnä vinkit ja tee tehtävän hakeminen helpoksi.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Fysioterapeutin työhakemus malli

Hyvä haastatteluhenkilökunta,

Fysioterapian parissa nyt viisi vuotta työskennelleenä, olen lumoutunut siitä kuinka liikkuvan kehon hallinta tuo vastauksia moniin ihmisen hyvinvointiin ja toimintakykyyn liittyviin kysymyksiin. Minun nimeni on Matti Mallikas ja olen koulutukseltani fysioterapeutti, ja haen tässä tehtävää Helsingin Kuntoutuskeskukseen.

Uran aikana olen työskennellyt itsenäisesti ja tiimeissä, ja käyttänyt seuraavia terapiamenetelmiä: manuaalisen terapian, neurologinen kuntoutuksen ja lymfaterapian. Lisäksi olen suorittanut fysioterapian erikoistumisopinnot vanhustyössä. Hyödynnän terapiassani kliinisestä päätöksenteosta nousevaa tietoa sekä aktivoimista edistävää luovaa ongelmanratkaisua.

Motivaatioitunut hakemukseen yrityksenne arvostusta kuntoutusprosessin osallisuudesta sekä toimialan uusimpia innovaatioita hyödyntävästä toimintamallista. Helsingin Kuntoutuskeskuksen kokonaisvaltaiseen ja yksilölliseen hoito-otteeseen, sekä mahdollisuuteen päästä kehittämään kuntoutuksen laatua koko palveluketjun mittakaavassa.

Jos kollegani tai ystäväni kuvaavat minua, he saattaisivat sanoa, että olen empaattinen, tarkka ja että minulla on kyky motivoida ja innostaa asiakkaitani. Nämä luonteenpiirteet yhdistettynä ammatilliseen osaamiseeni toimivat päivittäisessä työssäni.

Kaiken kaikkiaan, innostus alaa kohtaan, vankka kokemus eri terapian muodoista sekä pitkäaikainen kokemus vanhustyön parissa ovat mielestäni vahvuuteni, joita voisin tuoda teille. Olen valmis ottamaan vastuun niin itsenäisistä että tiimityötä vaativista tehtävistä.

Toivon, että voimme keskustella lisää siitä, miten voisin hyödyntää osaamistani teidän kuntoutuskeskuksessanne.

Ystävällisin terveisin,
Matti Mallikas

Työhakemuksen perustelut

Yllä oleva työhakemus on malliesimerkki ammattimaisesta lähestymisestä. Seuraavassa selitetään tarkemmin miksi.

Ensivaikutelmasta Aloituksessa taustatietoja, koulutusta ja kokemusta tuodaan esille yhdistettynä nimen ja tehtävän mainintaan. Tämän jälkeen mennään suoraan tärkeimpiin ydintietoihin, jättäen pois kaiken turhan.

Millaista osaamista hakija voisi tuoda työpaikalle Hakija korostaa kannanotossa eri kuntoutusmenetelmien, kuten manuaalisen terapian, neurologisen kuntoutuksen ja lymfaterapian osaamista. Tämä osoittaa monipuolista osaamista alalla, joka tekee hakijasta arvokkaan resurssin työnantajalle.

Motivaatio ja miksi juuri tämä tehtävä Hakija tekee hyvän kompromissin yrityksen ja oman motivaation välillä esittelemällä työnantajalle, mitä arvostaa heidän toimintaan ja mikä motivoi häntä erityisesti tehtävässä.

Luonteenpiirteet Omaa persoonaansa hakija kuvailee kollegoiden ja ystävien näkökulmasta, joka antaa inhimillisen ja rehellisen kuvan hänestä.

Tiivistelmä Lopuksi hakija tiivistää kolme tärkeintä ominaisuuttaan, jotka voivat olla tässä tapauksessa innostus alaa kohtaan, eri terapioiden kokemus ja kokemus vanhustyössä. Tämä antaa työnantajalle nopean katsauksen hakijan osaamisesta.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas