Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Kuinka kirjoittaa vakuuttava työhakemus insinöörin tehtävään - esimerkki ja sen perusteellinen analyysi.

Ammattimainen Työhakemus Insinöörin Tehtävään: Esimerkki ja Analyysi

Oppaassa esitellään ammattimaisen työhakemuksen kirjoittaminen insinöörin tehtävään Pirjo Mannisen esimerkin kautta. Analyysi tuo esiin kuinka hakemus rakentuu ja miksi se on tehokas.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Esimerkki työhakemus insinöörin työhön


Hei, Olen Pirjo Manninen, innostunut ja kokenut tuotantotekniikan insinööri. Parhaillaan työskentelen projektipäällikkönä metalliteollisuudessa, mutta etsin uusia haasteita ja mahdollisuutta syventää osaamistani. Olen työurani aikana kerännyt laaja-alaista osaamista tuotantotekniikan ja projektinhallinnan tehtävistä, ja minulla on erityinen kiinnostus ja osaaminen lean-ajattelua kohtaan.

Aikaisemmissa työtehtävissäni olen toiminut tuotantosuunnittelijana ja lean-koordinaattorina, ja näiden tehtävien myötä olen hankkinut vankkaa kokemusta tuotantoprosessien kehittämisestä ja hukan poistamisesta. Olen luonteeltani analyyttinen ja ratkaisuhakuinen, joten pystyn löytämään tehokkaita tapoja kehittää tuotantoprosesseja ja parantaa tuloksellisuutta.

Haen paikkaanne insinöörinä, koska uskon vahvasti yrityksenne arvoihin ja toimintatapoihin. Olen seurannut yritystänne pitkään ja arvostan sen avoimuutta, innovatiivisuutta ja jatkuvaa kehittymishalua. Minua kiehtoo ajatus päästä mukaan kehittämään entistä tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja tuotantoteknologiaan.

Olen luonteeltani avoin, dynaaminen ja innostunut oppimaan uusia asioita. Kollegani kuvaavat minua luotettavaksi ja järjestelmälliseksi työntekijäksi, joka ei pelkää haasteita. Päivittäisen työni ohessa olen toiminut myös aktiivisesti työyhteisöjen kehittämistehtävissä, joten minulta löytyy vahva ymmärrys myös työyhteisöjen toiminnasta.

Haluaisin tuoda yritykseenne monipuolista osaamistani tuotantotekniikasta, kykyäni tunnistaa sekä pieniä että suuria parantamiskohteita tuotantoprosessissa, ja positiivista asennettani jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen.


Analyysi

Ydinviestin dilemman ratkaisi tuomalla esille monipuolisen osaamisensa jo alussa tarvitsematta toistaa ansioluetteloaan. Selkeästi ilmaistu hänen nykyinen ammatillinen tilanne, taitonsa ja kiinnostuksensa tuovat Hakijan ominaisuudet ja osaamisalueet näkyville. Tähän kohdistuu huomio jo ensi metreiltä alkaen, mukaillen samalla työpaikkailmoituksen tyyliä.

Hakemus tuo esille kokemuksensa ja osaamisensa selkeästi ja tiiviisti. Aiemmat, nyt hakemansa tehtävän kannalta merkittävät työtehtävänsä on otettu esiin. Tarjoutuu näin ollen heti mahdollisuus viljellä havainnollistavia esimerkkejä omasta osaamisesta ja saada siitä raporttia - tai saadaan ainakin kiinnostumaan siitä.

Hakemuksen motivaatio-osassa nähdään syvempi perustelu siitä, miksi hän on kiinnostunut juuri tästä työpaikasta ja mikä siinä erityisesti kiinnostaa. Tämä osoittaa että hakija on tutustunut yritykseen ja sen arvoihin, joten hän ei ole vain tavallinen työnhakija.

Persoonaa on tuotu esiin hyvin pirteästi, mutta aidosti. Hakija kertoo omasta persoonastaan ja luonteenpiirteistään osoittaen itsevarmuutta ja aitoutta, jotka ovat molemmat tärkeitä osa-alueita työnhakemusprosessissa. Hakija ei pidättele itseään ilmaistessaan, millainen hän on ihmisena ja millaisia taitoja hän tuo työympäristöön.

Lopputiivistyksessään hakija tuo selkeästi ja kiteytetysti kolme tärkeintä asiaa, jotka hän toisi mukaan työhön. Tämä on tärkeää, sillä se ei ainoastaan vahvista hakijan oman mielipiteen itsestään, vaan se antaa myös työnantajalle selkeän käsityksen siitä, miksi hänet pitäisi valita yli muiden hakijoiden.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas