Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Tee unelmistasi totta ässämäisellä kesätyöhakemuksella! Lukaise ohjeemme ja ota mallia esimerkkihakemuksestamme.

Esimerkki tehokkaasta kesätyöhakemuksesta - Vinkit ja ohjeet

Etsitkö mallia kesätyöhakemukselle? Tässä blogissa käymme läpi esimerkkihakemusta, annamme ohjeet ja vinkit, kuinka kirjoittaa ammattimainen ja tehokas kesätyöhakemus.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Esimerkki työhakemus

Hei,

olen Aku Kokemus, historian opiskelija Helsingin yliopistosta. Haen kesätöitä museossanne, koska rakastan historiaa ja haluan levittää tietoa muillekin.

Kaksi kesää olen työskennellyt oppaana Tykistömuseossa, jossa olen saanut arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta sekä kanssakäymisestä erilaisten ihmisten kanssa. Opintojeni ohella olen toiminut opiskelijajärjestön hallituksessa, jossa olen vastannut tiedotuksesta ja tapahtumajärjestelyistä.

Unelma-ammattini on museo-opas ja siksi haen teiltä töitä. Olen erittäin motivoitunut ja halukas oppimaan uutta. Uskon, että museonne tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseäni ammatillisesti ja tarjota asiakkaille unohtumaton kokemus.

Luonteeltani olen avoin, ystävällinen ja joustava. Olen myös tarkka ja järjestelmällinen työskentelytavoissani, ja nämä ominaisuudet vaikuttavat positiivisesti työtehooni. Aikaisemmat kollegani kuvaavat minua luotettavaksi ja omistautuneeksi työntekijäksi.

Tiivistettynä, toisin mukanani laajan historian osaamisen, innokkaan asenteen oppimiseen sekä vahvat vuorovaikutustaidot. Toivon, että voisin vahvistaa museonne tiimiä ja tukea museonne tavoitteita.

Ystävällisin terveisin, Aku Kokemus


Miksi tämä on hyvä hakemus?

1. Tiivis ja informatiivinen esittely: Aku esittelee itsensä heti tehokkaasti ja vakuuttavasti käyttäen selkeitä avainsanoja. Hän kertoo, että hänellä on jo kokemusta vastaavasta työstä ja että hän on myös luonteeltaan soveltuva hakemaansa tehtävään. Tämä aloitus vakuuttaa, että hän osaa ja uskaltaa ottaa vastuuta.

2. Ammatillinen tarjonta: Aku korostaa matkansa varrella opittuja taitoja, jotka ovat merkittäviä hakemalleen tehtävälle. Hän mainitsee kesätyönsä oppaana, mikä osoittaa, että hänellä on jo kokemusta ja tietoa siitä, mitä tehtävä vaatii. Näin hän erottuu työnhakijoiden joukosta.

3. Työhalujen osoittaminen: Aku osoittaa olevansa todella kiinnostunut hakeutumaan työskentelemään museossa. Hän kertoo, että museotyö on hänen unelma-ammattinsa, ja hän palaa halusta päästä tekemään sitä. Tämä auttaa työnantajaa ymmärtämään, kuinka motivoitunut hän on.

4. Omaa persoonaansa kuvaileminen: Hakemus antaa myönteisen ja mielenkiintoisen kuvan Akun persoonasta. Hakemuksesta välittyy, että Aku on ammattimainen, vastuuntuntoinen ja innostunut historian ystävä. Häneltä yleensä halutaan kuulla lisää.

5. Tarjouksensa tiivistäminen: Loppukaneetissaan Aku mainitsee kolme asiaa, jotka tukee työhön: historian tietämyksensä, motivaation sekä vuorovaikutustaidot. Tämä on tärkeää, koska se korostaa, että hän on juuri sopiva kandidaatti tehtävään.

Kaiken kaikkiaan tämä hakemus erottuu edukseen siksi, että se on suora, selkeä ja hyvin kirjoitettu. Hakijan perusteellinen valmistautuminen ja ammattimaisuus välittyvät siitä vahvasti. Hakemus on lyhyt, mutta se kattaa kaikki tärkeät seikat erittäin tehokkaasti, mikä tekee siitä miellyttävän lukea.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas