Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Tee vaikutus ohjelmistokehittäjän työhakemuksellasi!

Mestarillinen työhakemus: Ohjelmistokehittäjän työhakemusesimerkki

Näytämme esimerkillistä ohjelmistokehittäjän työhakemusta, joka noudattaa ammattimaisia kirjoitusvinkkejä. Tästä hakemusesimerkistä saat ideoita omaan hakemukseesi!

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Mestarillinen työhakemus: Ohjelmistokehittäjän työhakemusesimerkkiRohkea ja ratkaisukeskeinen ohjelmistokehittäjä valmiina uusiin haasteisiin!

Hei,

Kiinnostuin heti nähtyäni Ohjelmistokehittäjän tehtävänne. Tunnettuudessanne ja arvostuksessanne on taikuutta, johon haluan osallistua. Olen vahvasti kokenut ohjelmistokehittäjä, jolla on kyky tukea sekä perinteisten että modernejen teknologioiden kehittämistä.

Olen työskennellyt merkittävissä projekteissa, kuten Helsinki City Traffic App -projektissa, jossa vastasin mobiilisovelluksen kehittämisestä ja API-integraatioista. Projekti oli menestys, sovellus palvelee tänä päivänä tuhansia käyttäjiä päivittäin. Uskon voivani tuoda samanlaista menestystä myös teille.

Haen paikkaanne, koska minulla on vankka osaaminen ohjelmistokehityksestä, erityisesti ohjelmointikielissä, jota teidänkin ilmoituksenne korosti. Ymmärrän myös kuinka kriittinen rooli minulla olisi tuotteenne parantamisessa. Uskon pystyväni tuomaan pöytään uusia ideoita ja näkökulmia yhdessä tiimin kanssa.

Olen luotettava ja aikaansaava ohjelmistokehittäjä, joka työskentelee mielellään tiimissä, mutta pystyy myös itsenäiseen, vastuulliseen työskentelyyn. Omaan hyvän paineensietokyvyn ja kyvyn sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Anna minulle tilaisuus näyttää osaamiseni ja voimme yhdessä saavuttaa yrityksenne tavoitteet. Voitte luottaa siihen, että suhtaudun tehtävään suurella passion ja pyrin ylittämään odotuksenne.

Kiitos, että otitte minut huomioon. Toivon innolla mahdollisuutta tavata Teitä ja kertoa lisää osaamisestani.

Ystävällisin terveisin, (oma nimesi)Mikä tekee tästä hyvän työhakemuksen?

  1. Rohkea otsikko herättää huomion: Otsikko on ensimmäinen asia, mihin rekrytoijan katse kiinnittyy. Tehtävää ja työhakijan asennetta kuvaava otsikko herättää heti kiinnostuksen lukea hakemusta tarkemmin.

  2. Ydinviesti alussa: Hakemus aloitetaan heti tärkeimmällä - miksi hakija on kiinnostunut positioista ja miksi hänet pitäisi valita.

  3. Hakua ei ole räätälöity: Hakemuksessa ei kerrota tilausta tehdä työhakemuksen, sen sijaan keskitytään kertomaan mitä arvoa hakija voi tuoda yritykseen.

  4. Konkreettiset esimerkit: Hakija käyttää konkreettisia esimerkkejä näyttääkseen osaamisensa ja saavutuksensa.

  5. Korostaa aidosti itseään: Hakija korostaa omia vahvuuksiaan ja taitojaan, mutta pysyy silti realistisena eikä liioittele.

  6. Ei toisteta ansioluetteloa: Hakemus ei vain toista ansioluetteloa, vaan kuvailee hakijan taitoja ja kokemusta laajemmin.

  7. Mukailee työpaikkailmoituksen tyyliä: Hakemus mukailee ilmoituksen tyyliä ja painottaa niitä taitoja, joita ilmoituksessa on korostettu.

  8. Päättyy vahvasti: Lopuksi hakija ilmaisee kiinnostuksensa haastatteluun ja kertoo, mitä voi tuoda yrityksen tavoitteisiin.

Tämän esimerkin myötä toivomme, että voit hakea työtä entistä suuremmalla itseluottamuksella ja menestyksellä. Onnea työnhaussa!

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas