Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Hanna Hakijan vakuuttava hakemus – ja mitä me voimme oppia siitä!

Kohti unelmien työpaikkaa: Vinkejä vakuuttavien työhakemusten kirjoittamiseen

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Esimerkki työhakemuksesta:

Arvostettu Yritys ABC,

Minä, Hanna Hakija, haluan ilmaista kiinnostuksen työpaikkailmoituksenne mukaiseen graafisen suunnittelijan tehtävään. Olen intohimoinen ja kokenut graafinen suunnittelija, jonka erityisosaaminen on yritysilmeen luominen. Tällä hetkellä työskentelen wau-efektin luojana Grafiikan Oy:ssä.

Työurani aikana olen suunnitellut visuaalisia ilmeitä lukemuisille brändeille ja yrityksille. Monet niistä ovat saavuttaneet huomattavaa näkyvyyttä ja tunnistettavuutta kohderyhmänsä parissa. Uskon tämän kokemukseni olevan teille arvokasta, erityisesti viitaten ilmoituksessanne mainittuun brändin uudistusprojektiin.

Yrityksenne profiili ja arvot puhuttelivat minua jo ensimetreiltä alkaen. Haluan panostaa kykyni ja osaamiseni yritykseen, joka ymmärtää visuaalisen ilmeen merkityksen liiketoiminnassa ja arvostaa luovuutta.

Kolleegani kuvaavat minua luonteeltani luovaksi ja määrätietoiseksi. Pidän itseni haastamisesta ja uusien taitojen opiskelu on minulle tärkeää. Uskon, että minun ei tarvi pelkästään tuoda hyötyä yrityksellenne, mutta myös kehittää itseäni työntekijänä.

Yhteenvetona, uskon, että kolme tärkeintä vahvuuttani tälle työpaikalle ovat:

  • Monipuolinen kokemus graafisen suunnittelun työtehtävistä
  • Kyky ymmärtää visuaalisen ilmeen merkitys liiketoiminnassa
  • Luoja, jolla on kyky kehittää mieleenpainuvia ja raikkaita visuaalisia ilmeitä.

Uskon, että tiimissänne voin entistä paremmin hyödyntää osaamistani ja lisätä yrityksenne menestystä. Innolla odotan mahdollisuutta saada keskustella kanssanne enemmän.

Kiitos ajastanne ja harkinnastanne, Hanna Hakija

Perustelut hyvälle työhakemukselle:

Hakemuksen alkuosa on tärkeä, koska se antaa työnantajalle ensimmäisen vaikutelman hakiessa. Aluksi esitellään itsensä ja kerrotaan, mikä tekee hakijasta sopivan hakemaansa tehtävään. Tässä tapauksessa graafinen suunnittelija Hanna korostaa intohimoaan alaan ja mainitsee heti työnantajan tarpeisiin liittyvän erityisosaamisensa.

Hakemus osoittaa, kuinka Hanna ymmärtää työnantajan tarpeet ja millaisen panoksen hän voisi tuoda työtehtävään. Hanna nojaa konkreettisiin saavutuksiinsa ja kokee, että nämä kokemukset voivat tuoda lisäarvoa yritykselle.

Motivaation osoittaminen on tärkeä elementti hakemuksessa. Hanna on luonut myönteisen kuvan yrityksestä, tutustunut sen arvoihin ja tunnistaa mahdollisuuden kasvaa organisaatiossa. Tämä osoittaa omistautumista ja pitkäjänteisyyttä työtä kohtaan, joka on usein työnantajan arvostama piirre.

Persoonan kuvaaminen tärkeiden ominaisuuksien hahmottamiseksi on tärkeä piirre hakemuksessa. Olemalla aidosti itsensä, Hanna tekee tämän osan hakemuksestaan persoonallisen ja ulottuvuuden luomisen. Hän kertoo itselleen tärkeistä piirteistä ja kyvystään työskennellä tiimissä.

Tiivistyksessä hän listaa kolme tärkeintä asiaa, jotka aikoo tuoda hakemaansa tehtävään. Se on keskeinen osa hakemusta, joka antaa vaikutelman hänestä ammatillisesti. Nämä vahvuudet, jotka on valittu huolella, räätälöidään tehtävän vaatimuksiin ja yrityksen tarpeisiin.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas