Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Hakemus, joka myy itsensä

Näin kirjoitat ammattimaisen työhakemuksen myyjän tehtävään

Oppaamme kertoo, miten luot myyjän tehtävään hakemukseen, joka erottuu joukosta ja vakuuttaa rekrytoijat taidoistasi. Esimerkkinä Anni Aution myyjän työhakemus.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Esimerkki työhakemus myyjän tehtävään

Myyntihenkisyys vakionopeutta ja myyntiluvut jatkuvassa kasvussa – olen Anni Autio
---

Viimeisen viiden vuoden aikana olen työskennellyt useissa myyntitehtävissä – kodinkonekaupan myyjästä kirjamyynnin kautta kampaamotarvikkeiden b2b-myyntiin. Vallitseva punainen lanka on ollut vakaa suorituskykyni ja luontainen myyntihenkisyyteni, josta olen saanut useasti kiitosta esihenkilöiltäni.

Luonteenpiirteistäni korostuvat positiivisuus, sitkeys ja joustavuus – olinpa sitten tekemisissä asiakkaiden, kollegojen tai toimittajien kanssa. Tämä on näkynyt konkreettisesti työssäni muun muassa asiakaspalautteena, joka on systemaattisesti ollut erittäin positiivista.

Liityn mielelläni teidän vahvaan myyntitiimiinne ja lähden mukaan kasvattamaan myyntilukuja sekä parantamaan asiakaskokemusta entisestään. Uskon, että ammatillisen osaamiseni ja työhön tuoma innostukseni ovat avaimia, joilla pystyn saavuttamaan konkreettisia tuloksia yrityksessänne.

---

Ominaisuuteni, jotka tuovat lisäarvoa Myyjän tehtävässänne, ovat:
1. Vahva kokemus ja näyttö myyntitehtävissä toimimisesta eri toimialoilla
2. Asiakaspalveluhenkisyys ja positiivisen asiakaskokemuksen luomisen taito
3. Joustavuus ja kyky mukautua erilaisiin tilanteisiin

Perustelut hakemuksen eri osille

1. Aloittaminen persoonallisella tervehdyksellä ja ydinviestin selkeyttäminen

Anni alkaa hakemuksensa tervehdyksellä, jossa hän tuo heti esiin olevansa myyntihenkisyys. Tämä on avainasemassa työntekijänä, joka hakee myyntialan tehtävää. Anni myös paljastaa heti työhakemuksensa alussa ydinviestinsä: hänen suorituskykynsä on vakaata ja myyntiluvut ovat jatkuvassa kasvussa. Tämä tulee taatusti herättämään rekrytoijan mielenkiinnon, sillä jokainen työnantaja arvostaa työntekijää, joka tuottaa tulosta.

2. Työhistorian ja osaamisen esittäminen tiiviisti

Anni esittelee tiiviisti, mutta informatiivisesti, myyntialan kokemuksensa. Hän toi esiin monipuolisen kokemuksensa eri toimialojen myyntitehtävistä, jotka kertovat hänen kyvystään mukautua erilaisiin myyntitilanteisiin ja -ympäristöihin. Tämä kokemus antaa työnantajalle varmuuden siitä, että Anni on tottunut työskentelemään erilaisissa myyntiympäristöissä ja pystyy varmasti myös sopeutumaan uuteen työhönsä. Työnantaja näkee näistä tiedoista myös, että hänellä on todennäköisesti tarvittava kokemus ja osaaminen myyjän tehtävään.

3. Motivaation osoittaminen

Anni osoittaa hakemuksen tätä vaihetta, että hän on aidosti kiinnostunut kyseisestä työtehtävästä ja yrityksestä. Hakemuksen sanavalinnat tuovat esille Annin innostuksen työhön ja osoittavat, että hän näkee työssä mahdollisuuden toteuttaa itseään.

4. Luonteenpiirteiden kuvaileminen

Anni kuvailee luonnettaan positiivisesti, mutta hän ei liioittele. Hän mainitsee kolme luonteenpiirrettä, jotka hän uskoo hyödyttävän työssä: positiivisuus, sitkeys ja joustavuus. Lisäksi hän kertoo, miten nämä luonteenpiirteet vaikuttavat hänen työhönsä. Tämä luo työnantajalle positiivisen kuvan Annista työntekijänä.

5. Omaa osaamista ja vahvuuksia korostava tiivistys

Anni tiivistää loppuun kolme konkreettista vaatimusta, jotka tuovat hänelle erityistä lisäarvoa myyjän rooliin. Tämä auttaa työnantajaa hahmottamaan, mitä Anni voi tuoda rooliin ja miten hän voi auttaa yritystä saavuttamaan tavoitteensa. Se viestii myös siitä, että Anni on ymmärtänyt myyjän roolin vaatimukset ja uskaltaa lopulta sitoutua niiden täyttämiseen.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas