Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Ota ohjat omiin käsiisi - kirjoita työhakemus, joka saa työnantajan tarttumaan toimeen!

Kuinka kirjoittaa voittava työhakemus opettajan tehtävään?

Etkö ole varma, kuinka kirjoittaa työhakemus, joka vakuuttaa opettajan tehtävän työnantajan? Tässä artikkelissa opastamme sinut askel askeleelta luomaan intohimoisen, kohdennetun ja erottuvan työhakemuksen.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Esimerkki Työhakemus:


Otsikko: Innostunut ja innovatiivinen äidinkielen opettaja

Hei,

Olen koulutukseltani äidinkielen opettaja ja olen saanut useasti palautetta positiivisesta asenteestani ja kyvystäni innostaa oppilaita. Haluan olla osa Kouvolan Yhteiskoulun opettajatiimiä, koska arvostan koulunne painotusta monipuoliseen oppimismenetelmään ja kulttuurisen ymmärryksen korostamiseen koulutuksessa.

Olen suorittanut kandidaatin tutkintoni Helsingin yliopistosta. Kokemuksellani asiantuntevasta ja oppilasta arvostavasta opetuksesta olen näyttänyt kykyni tukea oppilaiden oppimista ja heidän saavuttamaan parhaansa. Koulullanne on maine innovatiivisena ja oppilaat huomioon ottavana kouluna ja uskon, että minulla on siihen vaadittava motivaatio ja intohimo.

Minun mielestäni tärkeintä opetuksessa on innostaa oppilaita löytämään heidän oman polkunsa. Olen kerännyt monipuolisia kokemuksia tehtävän hoitamisen osalta, kuten järjestänyt poikkitaiteellisia projekteja yhdessä muiden opettajien kanssa ja edistänyt näin oppilaiden laaja-alaista osaamista.

Arvostan mahdollisuutta keskustella kanssanne siitä, kuinka voisin tuoda panokseni Kouvolan Yhteiskoulun opettajatiimiin.

Ystävällisin terveisin, Maija Mäkinen


Perustelut:

Hakemus aloitetaan heti kiinnostavalla ydinviestillä. 'Innostunut ja innovatiivinen äidinkielen opettaja' on vahva otsikko, joka ilmaisee kantensa ja tekee selkoa hakijan pätevyydestä.

Maija menee suoraan asiaan ja kertoo, miksi hän hakee tätä työpaikkaa. Tieto koulun opetusmenetelmästä osoittaa, että hän on tutkinut kohdeorganisaatiota ja näkee itsensä sopivana sen arvoihin. Hakemus on räätälöity Kouvolan Yhteiskoulun opettajan työtehtävään.

Maijalla on myös palautetta, joka tukee hänen väitettä osaavasta ja positiivisesta opetuksesta. Hän on perusteellinen, mutta hän ei toista ansioluetteloaan.

Hän esittää esimerkkejä siitä, kuinka hän on järjestänyt poikkitaiteellisia projekteja, mikä tukee hänen väitettä monipuolisen lähestymistavan omaksumisesta opetukseen.

Hakemus päättyy itsevarmasti avoimen kiinnostuksen ilmaisulla keskustella edelleen siitä, kuinka Maija voisi tuoda arvoaan Kouvolan Yhteiskoulun opettajatiimiin.

Lopputulema on ammattimainen, persoonallinen ja kohdennettu työhakemus, joka hyödyntää jo olemassa olevaa tietoa kouluista ja opetusmenetelmistä. Kieli on aktiivista ja vakuuttavaa, mutta samalla aidon oloista - aivan kuten äidinkielen opettajan pitäisikin käyttää kieltä.

Lisäksi hakemus sarjoittuu nätisti ja jokainen osio tukee edellistä ja ohjaa sujuvasti seuraavaan, pitäen lukijan mielenkiinnon yllä alusta loppuun saakka.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas