Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Tee työhakemuksesta tiketti tulevaisuuteen!

Ammattimainen Työhakemus Opiskelijalle: Kattava Esimerkki ja Analyysi

Hyödynnä tämä esimerkki työhakemuksesta opiskelijoille ja opi mitä elementtejä hyvään hakemukseen kuuluu.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Esimerkki Työhakemus Opiskelijalle

Huomaathan, että tämä esimerkki työhakemus on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat hakemassa ensimmäistä työpaikkaansa tai osa-aikatyötä opintojen ohelle. Etsit sitten harjoittelupaikkaa tai kesätyötä, meillä on sinulle vinkkejä.

1. Esimerkki Työhakemus

Työhakemus | Kesätyöntekijä banaanintuoksuiseen kahvilaan


Hei Smoothie Supreme Oy,

Minun nimeni on Maija Meikäläinen, olen energinen ja motivoitunut yliopisto-opiskelija hakeutumassa kesätyöntekijäksi yritykseenne. Opiskelen ravitsemustiedettä Helsingin yliopistossa, josta olen saanut tietoa terveellisestä ruuasta ja sen valmistuksesta.

Olen hyvin inspiroitunut ravintolatoiminnasta ja asiakaspalvelusta. Olen aina ihaillut katukeittiöiden ja kahviloiden kykyä luoda iloa asiakkaille ruuan ja juoman avulla. Haluan oppia lisää ja tuoda oman panokseni yritykseenne.

Olen joustavasti työskennellyt vapaaehtoisena useissa tapahtumissa, joissa vastasin asiakaspalvelusta ja ruuan valmistuksesta. Vaikka en ole aiemmin työskennellyt kahvilassa, olen omaksunut nopeasti uusia työtehtäviä ja osoittanut kykyä kestää painetta.

Pystyn tukemaan yritystänne tuottamalla terveellisiä ja herkullisia smoothieita, ja myös palvelemaan asiakkaita ammattitaitoisesti.

Kiitos ajastasi ja otan mielelläni vastaan mahdollisuuden haastatteluun.

Ystävällisin terveisin, Maija Meikäläinen


2. Miksi Tämä on Hyvä Työhakemus?


Kerro Ydinviestisi Jo Alussa

Maija aloittaa kerrostamalla ydinviestinsä eli lähes elokuvamaisen kuvauksen itsestään ja projektistaan, ilman tarpeettomia yksityiskohtia. Hän on valimistumassa elänyt kaikki niihin liittyvät ilot, surut, oppimisprosessit – ja nyt käärii kaiken ammattimaiseksi paketiksi.

Kiteytä Miksi Haet Paikkaa – Ja Miksi Sinut Pitäisi Valita

Maija selkeästi tukee kahvilaan hakemistaan omasta kiinnostuksestaan ravintolatoimintaan ja opiskelualaan. Hän ilmaisee innostustaan sekä kykyään tuottaa terveellisiä reseptejä, jotka saattavat houkutella lopullisen valinnan.

Älä Toista Ansioluetteloasi

Vaikka Maija työskentelee opiskelijana, hän ei toista CV:tä, vaan jatkaa tarinaa joustavuudestaan ja kyvystä omaksua nopeasti uusia tehtäviä.

Aloita Saamallasi Palautteella

Maija osoittaa olevansa paineensietokykyinen, vaikka hän ei tätä varmasti heti mainitsekaan. Se tulee esiin hänen vapaaehtoistyössään.

Viljele Havainnollistavia Esimerkkejä

Osoittaakseen omia kykyjään, Maija mainitsee vapaaehtoistyön, jossa on pystynyt osoittamaan omaa paineensietokykyään ja joustavuuttaan.

Herätä Huomio Jo Otsikolla

Maija herättää huomion jo otsikolla: ”Työhakemus | Kesätyöntekijä banaanintuoksuiseen kahvilaan”. Tämä on hauska ja kiinnostava otsikko, joka kertoo hänestä itsestään ja haettavasta tehtävästä.

Jokainen työhakemus on yksilöllinen. Tärkeintä on, että hakemus heijastaa omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas