Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Tee työhakemuksestasi mestariteos ja nosta itsesi esiin halutuimpien hakijoiden joukossa!

Työhakemus - opas ja esimerkki sairaanhoitajan paikkaan hakeville

Tässä oppaassa kerromme, kuinka rakennat ammattimaisen työhakemuksen, jolla erotut joukosta. Tarkastelemme esimerkkinä sairaanhoitajan tehtävään kirjoitettua hakemusta.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Ammattimaisen työhakemuksen laatiminen - esimerkkinä sairaanhoitajan työhakemus

Seuraavaksi malliesimerkki sairaanhoitajan työhakemuksesta. Läpileikkauksessa käsitellään hakuun olennaisesti vaikuttavia tekijöitä.

TyöhakemusOtsikko: Motivoitunut ja kokenut sairaanhoitaja valmiina liittymään tiimiinne

Hei Toimintakeskus Rauhalan väki,

Viime keskiviikon tapaamisemme jälkeen Teijan kanssa sain innostusta hakea avoinna olevaan sairaanhoitajan toimeenne Teijan hehkuttaessa Rauhalan upeaa ja lämminhenkistä tiimiä. Minut tunnetaan helposti lähestyttävänä ja kunnianhimoisena sairaanhoitajana, joka ei pelkää tarttua haasteisiin niitä tullessa vastaan.

Viimeiset kaksi vuotta olen työskennellyt Intensiiviveisiikolla Zoomsairaalan Oy:ssä, Turussa. Tämän työn myötä olen pystynyt kehittämään erityisesti potilaslähtöistä ja empaattista työskentelytapaa, joka omalta osaltani edesauttaa potilaiden nopeampaa toipumista sekä henkistä hyvinvointia hoidon aikana. Nyt haluan tuoda osaamiseni ja kokemukseni teille Rauhalan tiimiin, että voimme yhdessä tarjota potilaille parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa.

Vapaa-ajallani olen aktiivisesti mukana paikallisessa partiotoiminnassa nuorten ohjaajana, jossa koen tärkeäksi opettaa nuorille vastuullisuutta ja yhteistyökykyä. Nämä kyvyt ovat kantaneet hedelmää myös oman työni kannalta.

Odotan innolla mahdollisuutta keskustella enemmän siitä, miten voimme yhdessä luoda toimivampia ja potilaskeskeisempiä hoitoprosesseja Rauhalaan. Voitte ottaa minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Ystävällisin terveisin, Nina VedenpääMiksi tämä on hyvä työhakemus?

Tässä mallissa työhakemus on esitetty vastaamaan useita hyvän työhakemuksen tunnusmerkkejä.

  1. Kerro ydinviestisi jo alussa: Nina kertoo heti ensimmäisessä kappaleessa olevansa innostunut hakemaan Rauhalaan sairaanhoitajaksi ja kertoo, miksi hän on houkutellut hakemaan paikkaa.

  2. Mukaile työpaikkailmoituksen tyyliä: Hakemus on kirjoitettu ystävälliseen ja avoimeen sävyyn, mikä varmasti sopii hyvin hoitotyöhön.

  3. Kuvaile itseäsi rinta rottingilla – mutta aidosti: Nina kuvaa itseään rehellisesti ja tuo esille omat vahvuutensa hoitajana.

  4. Räätälöi ensimetreiltä alkaen: Hakemus on selvästi räätälöity juuri Rauhalaan soveltuvaan sävyyn ja kohdistettu tietylle henkilölle.

  5. Kiteytä, miksi haet paikkaa – ja miksi sinut pitäisi valita: Nina kertoo haluavansa tuoda osaamisensa Rauhalaan ja kertoo, miten hänen taitonsa ja kokemuksensa hyödyttävät yritystä.

  6. Viljele havainnollistavia esimerkkejä: Maininta partio-ohjaajan työstä nuorille havainnollistaa Ninan kykyä ohjata ja opettaa, mikä on tärkeää hoitotyössä.

  7. Herätä huomio jo otsikolla: Otsikko on selkeä ja herättää lukijan kiinnostuksen.

Näiden elementtien myötä työhakemus erottuu edukseen ja kertoo selkeästi tarvittavat tiedot. Huomionarvoista on myös, että hakemus on sopivan mittainen: sen lukeminen ei vie liikaa aikaa, mutta se sisältää kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas