Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Opi kirjoittamaan voittava työhakemus - käytä hyväksesi tämän työhakemuksen esimerkkiä!

Malliesimerkki: Miten kirjoittaa ammattimainen työhakemus toimistotyöntekijän paikkaa varten

Täydellinen opas ja mallipohja, jonka avulla voit kirjoittaa ammattimaisen työhakemuksen toimistotyöhön. Tämän esimerkin avulla voit osoittaa osaamisesi, kertoa luonteestasi sekä tiivistää tärkeimmät vahvuutesi hakuprosessissa.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

parhaat cv pohjat netissä

Esimerkki TyöhakemusKovan luokan ammattilainen toimisto- ja taloushallinnon tehtävissä

Hei Suuri ja Menestyvä Oy! Olen Tiina Taitava, kokenut toimistotyöntekijä ja taloushallinnon erikoisosaaja. Taustaltani olen merkonomi ja luonteeltani oma-aloitteinen, sinnikäs sekä huolellinen -- ominaisuuksia, joita pidän erityisen tärkeinä toimistotyössä. Olen joustava, luotettava ja sosiaalinen tiimipelaaja, joka huomioi koko työyhteisönsä ja sen toiminnan.

Aiemmin toimessani Keskikokoisessa Kaupan Oy:ssä olen hoitanut moninaisia toimistotehtäviä sekä toiminut taloushallinnon tehtävissä jo useamman vuoden. Vahvuuksiini kuuluvat erityisesti tarkkuus, tehokkuus ja kyky toimia paineen alla. Näistä on ollut hyötyä niin päivittäisten rutiinitehtävien suorittamisessa kuin projektinhallinnassakin.

Olen aina kiinnostunut kehittämään osaamistani ja oppimaan uutta. Tämän vuoksi hain juuri Suuri ja Menestyvä Oy:n toimistotyöntekijän tehtävään. Olen perehtynyt yritykseenne ja uskon vahvasti, että osaamiseni ja työpanokseni tukevat yrityksenne tavoitteita ja toimintoja. Toivonkin että voin tukea yritystänne sen menestymisessä.

Kollegani kuvailevat minua usein luotettavaksi, järjestelmälliseksi ja iloiseksi työkaveriksi. Työympäristössäni minusta on merkittävää avoimuus, rehellisyys ja kannustava ilmapiiri -- nämä kaikki olen huomannut mainittavan arvoinanne myös yrityksen nettisivuilla.

Kolme vahvinta puoltani ovat: huomattava kokemus toimistotyöntehtävistä, kyky selviytyä paineen alla sekä positiivinen asenne työtä kohtaan. Uskon, että nämä taidot tukevat paitsi toimistotyöntekijän roolin hoitoa, myös yrityksen tavoitteita ja koko työyhteisön hyvinvointia.

Mielelläni kerron lisää osaamisestani ja motivaatiostani haastattelussa. Kiitos kun otitte työhakemukseni huomioon!

Ystävällisin terveisin, Tiina TaitavaMiksi tämä työhakemus toimii?

Hyvä aloitus

Hakemus avaa rekrytointitiimin huomion mukaansatempaavalla esittelyllä. Tiina tuo heti alussa ydinviestinsä esille. Hän kertoo rohkeasti osaamisestaan ja ammattilaisprofiilistaan. Avainsanojen käyttö selventää hänen osaamisalueitaan ja herättää kiinnostusta.

Kytkentä yrityksen tarpeisiin

Tiina tiedostaa tärkeimmät taidot, jotka työnantaja etsii. Hän liittää omat kokemuksensa näihin vaatimuksiin ja tuo esille osaamistaan kertomalla aiemmista työtehtävistään. Tämä osoittaa hänellä olevan merkittäviä taitoja tehtävään ja että hän ymmärtää mitä tehtävä vaatii.

Motivaatio

Tiina näyttää selvästi, että tuntee yrityksen ja ymmärtää sen arvoja ja tavoitteita. Lisäksi, hän selittää miksi työtehtävään haku kiinnostaa häntä. Tämä osoittaa yleistä kiinnostusta tehtävää kohtaan ja halua kehittää itseään yrityksen sisällä.

Persoonan esille tuominen

Tiina kertoo luonteestaan ja kuinka aiemmat kollegat hänet kuvailevat. Tämä antaa hänestä kokonaisvaltaisen kuvan ja lisää ymmärrystä siitä, miten hän sopisi työyhteisöön.

Tiivistys tärkeimmistä ominaisuuksista

Tiina päättää hakemuksen tiivistämällä kolme tärkeintä ominaisuutta, jotka hän antaisi työhönsä. Tämä antaa selkeän yhteenvedon hänen vahvuuksistaan ja tekee hakemuksesta mieleenpainuvan.

Ottaa huomioon työpaikkailmoituksen tyylisävy

Työhakemus jäljittelee työpaikkailmoituksen tyyliä ja käyttää samankaltaista kieltä ja termejä. Tämä antaa hakemukselle ammattimaisen ilmeen ja osoittaa ymmärrystä yrityksen kulttuurista.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Katso myös

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas