Cvpohjat.fi
Cvpohjat.fi

Opas yksinkertaisen ja tehokkaan CV:n luomiseen

Miten tehdä yksinkertainen CV-pohja?

Tässä artikkelissa käymme läpi, kuinka voit luoda yksinkertaisen, mutta erottuvan ja tehokkaan CV-pohjan, joka auttaa sinua työnhaussa. Käsittelemme mm. henkilötietojen, koulutuksen, työkokemuksen, taitojen ja ulkoasun esittämisen CV:ssä.

Lataa valmis CV pdf muodossa tai lähetä suoraan sähköpostiin.

Kokeile 100% ilmaiseksi

Yli 20 erilaista cv mallia

Luo myös työhakemus & saatekirje

Parhaat cv pohjat netissä

Aloitus

Tervetuloa oppimaan, kuinka voit luoda yksinkertaisen CV-pohjan! Tässä artikkelissa käymme läpi kaikki tarvittavat vaiheet ja osa-alueet, jotta saat laadittua itsellesi selkeän ja ammattimaisen ansioluettelon. Muista, että hyvin laadittu CV on ensimmäinen askel kohti unelmiesi työpaikkaa.

Miksi yksinkertainen CV?

Yksinkertainen ja selkeä CV-pohja auttaa sinua erottumaan positiivisesti työnantajien silmissä. Monimutkaiset ja liian räikeät CV:t voivat häiritä lukijaa ja tehdä olennaisen tiedon löytämisestä vaikeaa. Yksinkertainen CV-pohja auttaa sinua keskittymään tärkeimpään – eli osaamisesi ja kokemuksesi esille tuomiseen.

Seuraavassa osiossa käymme läpi yksinkertaisten CV-pohjien valintaa ja mistä löytää parhaita vaihtoehtoja juuri sinulle.## Yksinkertaisen CV-pohjan valinta

Yksinkertaisen CV-pohjan valinta on tärkeä askel työnhaussa, sillä se määrittää, kuinka selkeästi ja tehokkaasti pystyt esittämään osaamisesi ja kokemuksesi potentiaalisille työnantajille. Tässä osiossa käymme läpi syitä valita yksinkertainen CV-pohja, erilaisia yksinkertaisia CV-pohjia ja mistä löytää hyviä yksinkertaisia CV-pohjia.

Miksi valita yksinkertainen CV-pohja?

Yksinkertainen CV-pohja auttaa sinua keskittymään olennaiseen eli osaamisesi ja kokemuksesi esittämiseen selkeästi ja ytimekkäästi. Tämän lisäksi yksinkertaiset CV-pohjat tarjoavat seuraavia etuja:

 • Helppolukuisuus: Selkeät otsikot, väliotsikot ja jäsennelty sisältö tekevät CV:stä helpomman lukea ja ymmärtää.
 • Ammattimaisuus: Yksinkertainen ja siisti ulkoasu antaa ammattimaisen vaikutelman.
 • Joustavuus: Yksinkertaiset CV-pohjat sopivat monenlaisille aloille ja työnhakijoille.
 • Ajan säästö: Yksinkertaisen CV-pohjan täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Erilaiset yksinkertaiset CV-pohjat

Yksinkertaisia CV-pohjia on monenlaisia, ja ne voidaan jakaa esimerkiksi seuraaviin kategorioihin:

 • Perinteiset CV-pohjat: Sisältävät perusosiot, kuten henkilötiedot, koulutus, työkokemus, taidot ja harrastukset. Ne ovat yleensä yksi- tai kaksisivuisia.
 • Kronologiset CV-pohjat: Korostavat työkokemusta aikajärjestyksessä, alkaen uusimmasta työpaikasta.
 • Taitopohjaiset CV-pohjat: Painottavat erityisesti taitoja ja osaamista, ja sopivat hyvin niille, joilla on vähemmän työkokemusta tai jotka haluavat korostaa erityisosaamistaan.
 • Yhdistelmä-CV-pohjat: Sekoitus kronologisista ja taitopohjaisista CV-pohjista, joka sopii monenlaisille työnhakijoille.

Mistä löytää hyviä yksinkertaisia CV-pohjia?

Hyviä yksinkertaisia CV-pohjia voi löytää monista lähteistä, kuten:

 • Verkkosivustot, jotka tarjoavat CV-pohjia ilmaiseksi tai maksullisesti, esimerkiksi Cvpohjat.fi.
 • Työnhakupalvelut, jotka tarjoavat CV-pohjia osana palveluaan.
 • Ammattijärjestöjen ja oppilaitosten sivuilta, jotka tarjoavat CV-neuvoja ja -pohjia jäsenilleen tai opiskelijoilleen.

Muista, että valitessasi yksinkertaisen CV-pohjan, tärkeintä on löytää sellainen, joka sopii sinun tarpeisiisi ja auttaa sinua esittämään osaamisesi ja kokemuksesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Seuraavassa osiossa käsittelemme, miten lisätä henkilötiedot yksinkertaiseen CV-pohjaan ja kuinka esittää yhteystiedot selkeästi ja tehokkaasti.## Henkilötiedot

Henkilötietojen esittäminen CV:ssä on ensiarvoisen tärkeää, sillä ne antavat työnantajalle ensivaikutelman sinusta ja mahdollistavat yhteydenoton, mikäli he ovat kiinnostuneita hakemuksestasi. Tässä osiossa käymme läpi, mitä henkilötietoja CV:hen kannattaa sisällyttää ja kuinka esittää yhteystietosi selkeästi ja tehokkaasti.

Minkälaiset henkilötiedot sisällyttää CV:hen?

CV:hen sisällytettävät henkilötiedot vaihtelevat maittain ja kulttuureittain, mutta yleisesti ottaen seuraavat tiedot ovat olennaisia:

 1. Nimi: Koko nimesi, etunimi ja sukunimi. Voit käyttää myös kutsumanimeäsi, jos se on yleisesti tunnettu.
 2. Osoite: Kotiosoitteesi, joka sisältää katuosoitteen, postinumeron ja kaupungin. Jos haet töitä toisesta maasta, mainitse myös maan nimi.
 3. Puhelinnumero: Aktiivinen puhelinnumero, johon sinut voidaan tavoittaa. Muista sisällyttää maatunnus, jos haet töitä ulkomailta.
 4. Sähköpostiosoite: Ammattimainen ja selkeä sähköpostiosoite, joka sisältää nimesi tai nimikirjaimet.
 5. LinkedIn-profiili: Voit lisätä myös LinkedIn-profiilisi URL-osoitteen, mikäli sinulla on aktiivinen ja päivitetty profiili. Tämä antaa työnantajalle mahdollisuuden tutustua sinuun tarkemmin ja tarkistaa suosittelijoidesi kommentit. Lue lisää: /tyonhaku/linkedin-profiili

Huomioi, että joissakin maissa on tavallista sisällyttää CV:hen myös henkilötunnus, syntymäaika, kansalaisuus ja avioliittotilanne, mutta nämä tiedot eivät yleensä ole välttämättömiä suomalaisessa kontekstissa. Jos olet epävarma, mitä tietoja sisällyttää, tarkista työnantajan vaatimukset ja maan käytännöt.

Yhteystietojen merkitys ja esittäminen

Yhteystietojen selkeys ja helppo löydettävyys ovat avainasemassa, jotta työnantaja voi ottaa sinuun yhteyttä haastattelukutsun tai lisäkysymysten osalta. Noudata seuraavia ohjeita yhteystietojen esittämiseksi:

 1. Sijoittelu: Sijoita yhteystiedot CV:n yläosaan, jotta ne ovat helposti nähtävillä ja löydettävissä. Voit esimerkiksi laittaa ne otsikon alle tai sivun yläreunaan.
 2. Fontti ja koko: Käytä samaa fonttia ja kokoa kuin muussa tekstissä, jotta yhteystiedot eivät erotu liikaa muusta sisällöstä. Voit kuitenkin käyttää hieman pienempää fonttikokoa, jos haluat ne erottuvan vähemmän.
 3. Selkeys: Erota eri yhteystiedot toisistaan selkeästi esimerkiksi rivinvaihdoilla, pisteillä tai välilyönneillä. Vältä ylimääräisiä koristeita, kuten kehyksiä tai taustavärejä, jotka saattavat hankaloittaa tiedon löytämistä.
 4. Tarkista tiedot: Varmista, että kaikki yhteystietosi ovat ajan tasalla ja oikein kirjoitettu. Tarkista erityisesti sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sillä virheet näissä voivat estää työnantajaa ottamasta sinuun yhteyttä.

Seuraavassa osassa käsittelemme koulutuksen ja työkokemuksen esittämistä yksinkertaisessa CV-pohjassa, joten jatka lukemista saadaksesi lisää vinkkejä ja ohjeita onnistuneen CV:n luomiseen.## Koulutus ja työkokemus

Kun olet valinnut yksinkertaisen CV-pohjan ja lisännyt henkilötietosi, on aika keskittyä koulutukseen ja työkokemukseen. Nämä osiot ovat CV:n tärkeimpiä, sillä ne antavat työnantajalle käsityksen siitä, mitä osaamista ja kokemusta sinulla on tarjota.

Miten listata koulutustaustasi?

Koulutusosiossa on tärkeää esittää koulutustaustasi selkeästi ja järjestelmällisesti. Noudata näitä ohjeita:

 1. Aloita uusimmasta koulutuksesta: Listaa koulutuksesi aikajärjestyksessä, alkaen uusimmasta ja päätyen vanhimpaan. Näin työnantaja näkee heti viimeisimmän ja relevantimman koulutuksesi.

 2. Käytä selkeitä otsikoita: Kirjoita koulutuslaitoksen nimi, tutkintonimike ja suoritusaika. Voit myös mainita pääaineen tai erikoistumisalan, jos se on relevantti.

 3. Tiivistä tarvittaessa: Jos sinulla on paljon koulutusta, voit tiivistää vanhempia tai vähemmän relevantteja koulutuksia. Esimerkiksi voit mainita vain tutkintonimikkeen ja suoritusvuoden.

Työkokemuksen esittäminen tehokkaasti

Työkokemus on yksi tärkeimmistä osioista CV:ssä. Seuraavat vinkit auttavat sinua esittämään työkokemuksesi parhaalla mahdollisella tavalla:

 1. Käytä kronologista järjestystä: Listaa työpaikat aikajärjestyksessä, alkaen uusimmasta ja päätyen vanhimpaan. Tämä auttaa työnantajaa hahmottamaan urakehityksesi ja kokemuksesi kertymisen.

 2. Kerro työnantajasta ja tehtävänimikkeestä: Kirjoita jokaisen työpaikan kohdalle yrityksen nimi, tehtävänimike ja työskentelyaika. Voit myös lisätä lyhyen kuvauksen yrityksestä, jos se ei ole tunnettu.

 3. Kuvaile saavutuksiasi ja vastuitasi: Hyödynnä luettelomerkkejä kertoessasi tärkeimmistä saavutuksistasi ja vastuistasi kussakin tehtävässä. Ole konkreettinen ja käytä lukuja, kun mahdollista.

Harjoittelupaikat ja projektit

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, harjoittelupaikkojen ja projektien esittäminen CV:ssä voi olla hyödyllistä. Näin voit osoittaa työnantajalle käytännön kokemustasi ja taitojasi, vaikka et olisi vielä ehtinyt kartuttaa laajaa työkokemusta.

 1. Käsittele harjoittelupaikkoja samalla tavalla kuin työkokemusta: Listaa harjoittelupaikat aikajärjestyksessä ja kerro niiden kesto, tehtävänimike ja yritys. Kuvaa lyhyesti, mitä vastuita ja saavutuksia harjoittelujaksoihin liittyi.

 2. Mainitse merkittävät projektit: Voit myös sisällyttää merkittäviä opiskeluprojekteja, joissa olet osoittanut taitojasi ja osaamistasi. Kerro projektin nimi, tavoite ja oma roolisi siinä.

Nyt kun olet käsitellyt koulutuksen ja työkokemuksen, on aika siirtyä seuraavaan osioon, jossa keskitytään taitojen ja osaamisen esittämiseen CV:ssä.

Taidot ja osaaminen

Yksinkertaisessa CV-pohjassa on tärkeää esitellä taitosi ja osaamisesi selkeästi ja ytimekkäästi. Tässä osiossa käsittelemme, miten kuvata taitojasi ja osaamistasi tehokkaasti, sekä miten esitellä IT- ja kielitaitoasi.

Miten kuvata taitojasi ja osaamistasi?

Kun esittelet taitojasi ja osaamistasi CV:ssä, ole konkreettinen ja käytä aktiivista kieltä. Käytä esimerkkejä ja saavutuksia osoittaaksesi taitojesi tason ja soveltuvuuden avoinna olevaan tehtävään. Tässä muutama vinkki taitojen ja osaamisen esittämiseen:

 1. Listaa tärkeimmät taitosi: Valitse 5-10 tärkeintä taitoa, jotka ovat relevantteja haettavaan työpaikkaan. Voit käyttää työpaikkailmoituksen vaatimuksia apuna valinnoissa.
 2. Ole konkreettinen: Kuvaa taitojasi yksityiskohtaisesti, mutta ytimekkäästi. Esimerkiksi, "Kokemus projektinhallinnasta" on parempi kuin vain "Projektinhallinta".
 3. Käytä numeroita ja saavutuksia: Anna konkreettisia esimerkkejä saavutuksistasi, kuten "Kasvatin myyntiä 20 % vuodessa" tai "Johdin 5 hengen tiimiä".
 4. Järjestä taitosi loogisesti: Voit järjestää taitosi esimerkiksi kategorioittain, kuten tekniset taidot, vuorovaikutustaidot ja johtamistaidot.

IT-taidot

IT-taidot ovat nykyään monilla aloilla tärkeitä, ja niiden esittäminen CV:ssä on usein välttämätöntä. Lue lisää IT-taitojen esittämisestä ansioluettelossa täältä.

Kielitaidot

Kielitaito on arvokas taito työelämässä, ja se kannattaa ehdottomasti mainita CV:ssä. Lue lisää kielitaidon esittämisestä ansioluettelossa täältä.

Kun olet esitellyt taitosi ja osaamisesi tehokkaasti, siirry seuraavaksi käsittelemään harrastuksia ja vapaaehtoistyötä, jotka voivat myös olla arvokkaita lisäyksiä yksinkertaiseen CV-pohjaasi.## Harrastukset ja vapaaehtoistyö

Harrastukset ja vapaaehtoistyö voivat olla merkittävä lisä yksinkertaiseen CV-pohjaan, sillä ne auttavat sinua erottumaan muista hakijoista ja antavat työnantajalle käsityksen persoonastasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Tässä osiossa käsittelemme, miten voit sisällyttää harrastuksia ja vapaaehtoistyötä CV:hen tehokkaasti.

Miten sisällyttää harrastuksia ja vapaaehtoistyötä CV:hen?

Kun lisäät harrastuksia ja vapaaehtoistyötä CV:hen, muista seuraavat vinkit:

Valitse relevantit harrastukset ja vapaaehtoistyöt

Valitse harrastukset ja vapaaehtoistyöt, jotka ovat relevantteja haettavaan työpaikkaan tai jotka kuvaavat sinua positiivisessa valossa. Esimerkiksi, jos haet markkinointitehtävään, voit mainita, että olet toiminut vapaaehtoisena järjestämässä tapahtumia tai että pidät blogia aiheesta.

Käytä konkreettisia esimerkkejä

Kun kuvailet harrastuksiasi ja vapaaehtoistyötäsi, käytä konkreettisia esimerkkejä saavutuksistasi tai siitä, miten olet kehittänyt taitojasi näiden kautta. Voit esimerkiksi mainita, että olet saanut kiitosta vapaaehtoistyössäsi tai että olet saavuttanut tietyn tason harrastuksessasi.

Pidä esittely tiiviinä

Älä käytä liikaa tilaa harrastusten ja vapaaehtoistyön kuvailemiseen. Yksinkertaisessa CV-pohjassa on tärkeää pitää asiat ytimekkäinä ja keskittyä olennaiseen. Voit esimerkiksi käyttää luettelomuotoa esittelemään harrastuksesi ja vapaaehtoistyösi lyhyesti.

Harrastukset

Lue lisää harrastusten ja vapaaehtoistyön esittämisestä ansioluettelossa täältä: /ansioluettelo/harrastukset

Nyt kun olemme käsitelleet harrastusten ja vapaaehtoistyön sisällyttämisen yksinkertaiseen CV-pohjaan, on aika siirtyä seuraavaan osioon: suosittelijat. Seuraavassa osiossa käymme läpi, miten valita sopivat suosittelijat ja miten heidän tietonsa kannattaa esittää CV:ssä.

Suosittelijat

Suosittelijoiden valitseminen on tärkeä osa CV:n laatimista, sillä he voivat auttaa sinua erottumaan työnantajan silmissä ja vahvistaa osaamistasi. Tässä osiossa käsitellään, miten valita sopivat suosittelijat ja miten heidät tulisi esitellä CV:ssä.

Miten valita sopivat suosittelijat?

Hyvät suosittelijat voivat olla entisiä tai nykyisiä työnantajia, opettajia, professoreita tai muita henkilöitä, jotka tuntevat ammattitaitosi ja työskentelytapasi. Seuraavassa on muutamia vinkkejä suosittelijoiden valintaan:

 1. Valitse henkilöt, jotka tuntevat työskentelysi hyvin: Suosittelijoiden tulee olla sellaisia henkilöitä, joiden kanssa olet tehnyt yhteistyötä ja jotka voivat todistaa osaamisesi ja työkokemuksesi.

 2. Valitse suosittelijat, jotka ovat arvostettuja alallasi: Suosittelijan asema ja maine voivat vaikuttaa positiivisesti työnantajan mielikuvaan sinusta.

 3. Valitse suosittelijat, jotka voivat puhua eri osa-alueista: Pyri valitsemaan suosittelijoita, jotka voivat puhua eri osaamisalueistasi, kuten teknisistä taidoista, tiimityöskentelystä tai johtamisesta.

 4. Pyydä suosittelijalta lupa: Muista aina kysyä suosittelijalta lupa ennen kuin lisäät hänet CV:hen. Tämä osoittaa kunnioitusta ja antaa suosittelijalle mahdollisuuden valmistautua mahdollisiin yhteydenottoihin.

Suosittelijat

Kun olet valinnut sopivat suosittelijat, on aika esitellä heidät CV:ssä. Tähän voi käyttää yksinkertaista muotoilua, joka sisältää suosittelijan nimen, aseman, organisaation ja yhteystiedot. Tämä antaa työnantajalle helpon tavan ottaa yhteyttä suosittelijoihin ja saada lisätietoja osaamisestasi.

Voit esimerkiksi esitellä suosittelijat seuraavasti:

Suosittelijat:

 1. Nimi: Matti Meikäläinen Asema: Projektipäällikkö Organisaatio: Yritys Oy Sähköposti: matti.meikäläinen@yritys.fi Puhelin: 040 123 4567

 2. Nimi: Maija Virtanen Asema: Ohjelmistosuunnittelija Organisaatio: IT-Firma Ab Sähköposti: maija.virtanen@itfirma.com Puhelin: 050 987 6543

Muista päivittää suosittelijoiden tiedot tarvittaessa ja pitää heidät ajan tasalla työnhakutilanteestasi.

Seuraavaksi käsittelemme CV:n ulkoasua, joka on myös oleellinen osa tehokasta ja ammattimaista ansioluetteloa.

CV:n ulkoasu

Miten valita sopiva fontti ja värit?

CV:n ulkoasulla on merkitystä, sillä se voi vaikuttaa ensivaikutelmaan ja tehdä tekstistä helpommin luettavan. Valitsemalla sopivan fontin ja värit voit tehdä CV:stäsi ammattimaisen ja miellyttävän silmälle.

Fontti

Valitse selkeä ja helppolukuinen fontti, kuten Arial, Calibri tai Helvetica. Vältä liian koristeellisia tai epäselviä fontteja, sillä ne voivat vaikeuttaa lukemista ja tehdä tekstistä sekavan. Fonttikoon tulisi olla noin 10-12 pistettä sisällölle ja 14-18 pistettä otsikoille.

Värit

Käytä värejä harkiten ja maltillisesti. Voit valita neutraaleja värejä, kuten harmaa, musta tai tummansininen, jotka sopivat hyvin ammattimaiseen CV:hen. Jos haluat käyttää väriä korostamaan tiettyjä kohtia, kuten otsikoita tai linkkejä, valitse yksi tai kaksi tehosteväriä, jotka sopivat yhteen.

Kuva

CV:hen voi lisätä myös kuvan itsestään, mutta se ei ole välttämätöntä. Jos päätät sisällyttää kuvan, valitse ammattimainen ja hyvälaatuinen kuva, jossa näytät siistiltä ja ystävälliseltä. Kuvan tulisi olla neutraalilla taustalla ja hyvässä valaistuksessa.

Visuaalinen

Visuaaliset elementit, kuten graafit, kaaviot tai symbolit, voivat auttaa hahmottamaan tietoa ja tehdä CV:stäsi mielenkiintoisemman. Kuitenkin, yksinkertaisessa CV-pohjassa on tärkeää pitää visuaaliset elementit minimissä ja keskittyä selkeään ja jäsenneltyyn tekstiin. Jos haluat lisätä visuaalisia elementtejä, varmista, että ne ovat yksinkertaisia ja ammattimaisia, eivätkä vie huomiota pois sisällöstä.

Seuraavassa osassa käsittelemme CV:n yhteenvedon ja viimeistelyn tärkeitä näkökohtia, jotta voit varmistaa, että ansioluettelosi on valmis lähettämään työnantajalle.

Yhteenveto ja viimeistely

Kun olet käynyt läpi kaikki yksinkertaisen CV:n osa-alueet, on aika tehdä yhteenveto ja viimeistellä CV. Tässä osiossa käsitellään CV:n sisällön ja ulkoasun tarkistamista, tallentamista ja tulostamista sekä säännöllistä päivittämistä.

Miten tarkistaa CV:n sisältö ja ulkoasu?

Ennen kuin lähetät CV:si työnantajalle, on tärkeää varmistaa, että se on virheetön ja ammattimainen. Tässä muutama vinkki CV:n tarkistamiseen:

 1. Lue CV läpi huolellisesti: Varmista, että teksti on selkeää, ytimekästä ja virheetöntä. Tarkista erityisesti oikeinkirjoitus ja kielioppi.

 2. Pyydä palautetta: Anna CV:si luettavaksi jollekin toiselle, joka voi antaa sinulle rehellistä palautetta ja ehdotuksia parannuksista.

 3. Tarkista ulkoasu: Varmista, että CV:n ulkoasu on selkeä ja helppolukuinen. Käytä tarvittaessa ammattimaista CV-pohjaa, joka auttaa sinua luomaan siistin ja järjestäytyneen ansioluettelon.

 4. Tarkista yhteystiedot: Varmista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja helposti löydettävissä CV:stäsi.

CV:n tallentaminen ja tulostaminen

Kun olet tyytyväinen CV:si sisältöön ja ulkoasuun, on aika tallentaa ja tulostaa se. Noudata seuraavia ohjeita:

 1. Tallenna CV PDF-muodossa: PDF on yleisesti hyväksytty ja turvallinen tiedostomuoto, joka säilyttää CV:si ulkoasun ja sisällön muuttumattomana.

 2. Tallenna useita versioita: Jos haet useita eri työpaikkoja, voi olla hyödyllistä tallentaa erilaisia versioita CV:stäsi, jotka on räätälöity kunkin työpaikan vaatimuksia vastaaviksi.

 3. Tulosta CV ammattimaiselle paperille: Jos lähetät CV:si paperisena versiona, tulosta se laadukkaalle paperille, joka kestää paremmin kuljetusta ja käsittelyä.

CV:n päivittäminen säännöllisesti

Muista pitää CV ajan tasalla päivittämällä sitä säännöllisesti. Näin voit varmistaa, että se sisältää kaikki viimeisimmät saavutuksesi, taidot ja kokemukset. Päivitä CV:si ainakin kerran vuodessa tai aina, kun saat uutta työkokemusta, koulutusta tai taitoja.

Lopuksi

Nyt kun olet lukenut tämän artikkelin ja saanut käsityksen siitä, miten voit luoda yksinkertaisen CV-pohjan, on aika kokeilla itse. Muista, että hyvä CV on selkeä, informatiivinen ja helppo lukea. Se kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi osaamisestasi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja muista tärkeistä tiedoista, jotka auttavat sinua erottumaan työnhakuprosessissa.

Kokeile CV-konettamme

Haluamme kannustaa sinua kokeilemaan yksinkertaisen CV:n luontia cvpohjat.fi -sivustolla. Tarjoamme helppokäyttöisen CV-koneen, joka auttaa sinua luomaan ammattimaisen ja yksinkertaisen CV:n, joka sopii juuri sinulle. Voit valita erilaisia pohjia, muokata niitä omien tietojesi ja mieltymystesi mukaan sekä tallentaa CV:si PDF-muodossa. Kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja löydät varmasti itsellesi sopivan CV-pohjan.

Onnea matkaan työnhakuprosessissa! Toivomme, että tämän artikkelin ohjeet auttavat sinua luomaan yksinkertaisen, mutta vaikuttavan CV:n, joka avaa ovia unelmatyöhösi.

Työnhaku kuntoon muutamalla askeleella

1

Valitse valmis CV pohja ja tee ansioluettelo vain muutamassa minuutissa

Copyright © Cvpohjat.fi 2023 | Inmalti Oy

Made with ❤️ and ☕ in Finland

Tuki

Tietosuojaseloste

Hinnasto

Apua työnhakuun

Cv mallit

Ansioluettelo opas

Työhakemus opas

Saatekirje opas

Motivaatiokirje opas

Työhaastattelu opas